ERZURUM / YAKUTİYE - İsmetpaşa İlkokulu

YILMAZ AĞBAŞ - Okul Müdürü

1965 Narman doğumlu. İlkokulu köyünde( Çimenli Köyü ), ortaokulu Narman Lisesi orta kısmında,  liseyi Erzurum Lisesi’nde bitirdi. Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Yüksek Okulundan 1986 yılında mezun oldu. 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesin´de Lisans tamamladı. 1986 yılının Aralık ayında Ağrı ili Taşlıçay İlçesi Alakoçlu Köyü İlkokulunda göreve başladı. Sırasıyla Ağrı Taşlıçay Yardımcılar İlkokulu, Erzurum Narman Mahmut Çavuş İlkokulu, Erzurum Narman 18 Mart İlkokulu öğretmenliği, Erzurum Narman 18 Mart İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, 18 Mart İlköğretim Okulu Okul Müdürlüğü görevlerinden sonra 2011 yılı itibarıyla Erzurum Yakutiye Şehitler İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı. 2019 yılı  9 Temmuz itibarı ile İsmetpaşa İlkokulu müdürlüğü görevine başladı.Evli ve iki çocuk babasıdır.  Hizmet süresi içerisinde 59 adet hizmetiçi eğitime katılmiş olup;(kursiyer olarak 52,Eğt.Görevlisi olarak 1, Kurs Müdürü olarak 6 adet )Hizmetiçi Eğitime katılmıştır. ayrıca hizmet süresi içinde 7 Teşekkür Belgesi, 4 Takdir, 1 Aylıkla Ödüllendirme, 6 Başarı Belgesi,   2 adet Üstün Başarı belgesi ve 2 adet ödül  almıştır.